Om Michael Freudendal

Jeg er uddannet psykoterapeut på den 4-årige uddannelse fra Psykoterapeutisk Institut Århus, og jeg har og tager fortsat kurser som psykoterapeut, for at forsætte min egen udvikling og forståelse for livet.

Jeg har gået og går fortsat i supervision og terapi fast, så jeg hele tiden er opmærksom på min egen udvikling og forandring. Både i forhold til mit eget liv, og i forhold til de mennesker, der gå i terapi hos mig.

Jeg deltager løbende i kurser indenfor det psykoterapeutiske område, for at forsætte min udvikling, både i forhold til mit arbejde som psykoterapeut og min egen udvikling som menneske.

Jeg har arbejdet som sygeplejerske siden 1991, hvor jeg har arbejdet med mennesker med mange forskellige udfordringer og livskriser. Jeg har arbejdet med mennesker i meget komplicerede sygdomsforløb i livet og ind i døden.

Jeg har arbejdet med mennesker i flere forskellige faser af livet; mennesker i svære livsforløb, som både er begyndt meget tidligt i livet og sent i livet, det har givet mig en ballast og forståelse for de mangfoldigheder, som vi som mennesker udvikler os i.

Jeg har erfaring med konflikthåndtering, misbrug, behandling af alvorligt syge i både korte og lange forløb, akutte sygdomsforløb, supervision og ledelse på mellemniveau.

Jeg bor i hus i Hvidovre, hvor jeg også har min klinik. Jeg er gift med Charlotte, har en søn, Jakob og en kat.